Toestemming voor cookies

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft.
Gaat u hiermee akkoord? Lees verder »


Ruitreparatie

We hebben het allemaal wel eens gehad: een sterretje in de voorruit. Kleine sterretjes kunnen flinke barsten worden, met als gevolg dat u de hele voorruit moet laten vervangen met alle kosten van dien. Om dit te voorkomen, kunt u het sterretje het beste zo snel mogelijk laten repareren. Wanneer u een sterretje in uw voorruit heeft, bekijken we bij Autobedrijf van Reeuwijk eerst de grootte. Is het sterretje kleiner dan een 2 euromunt? Dan kunnen wij hem bijna altijd repareren.

Ruitreparatie

Onze monteurs verwijderen eerst het vocht en de verontreiniging uit de beschadiging met een vacuümklok, en daarna injecteren zij de beschadiging met een heldere hars. Die hars laten ze vervolgens uitharden met een UV-lamp. Uw ruit is daarna weer zo goed als nieuw.

Is hij groter dan een 2 euromunt? Dan zal wellicht de voorruit vervangen moeten worden. Dit kunnen we het beste beoordelen in onze werkplaats. Een sterretje in uw voorruit is altijd lastig. Door bijvoorbeeld temperatuurswisselingen kan een sterretje gemakkelijk een barst worden. Wanneer dit plaatsvind binnen uw gezichtsveld kan dit zorgen voor een onveilige situatie op de weg. Daarom is het van belang uw autoruiten vrij te houden van sterretjes en is repareren essentieel!

Wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan het zijn dat uw voorruit vervangen moet worden. Daarom is het belangrijk dat u gelijk melding maakt indien u een sterretje heeft ontdekt. U kunt direct Autobedrijf van Reeuwijk bellen op 0180 312200.

Verzekering

De meeste verzekeringsmaatschappijen vergoeden deze reparatie volledig. Wij handelen de kosten direct met uw verzekeringsmaatschappij af zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Ruit vervangen

Soms is de ruit zodanig beschadigd dat deze in zijn geheel vervangen moet worden. Is dat in uw geval nodig, dan kunt u met een gerust hart deze klus aan onze werkplaatsmedewerkers overlaten. Zij hebben alle vakkennis in huis. Uw ruit wordt op de juiste manier vervangen zodat u snel weer veilig op weg bent. Maak vandaag nog een afspraak met onze werkplaats voor de reparatie van een sterretje of het vervangen van uw voorruit.

Gratis reparatie ruitschade

Heeft u een verzekering met ruitschadedekking? Dan kost het u in de meeste gevallen niets. Voor vragen of een afspraak bel 0180 312200 of mail gerust naar een van onze adviseurs info@autovanreeuwijk.nl.