Toestemming voor cookies

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft.
Gaat u hiermee akkoord? Lees verder »


Over Autobedrijf van Reeuwijk

Autobedrijf VAN REEUWIJK B.V. kent een lange historie. In 2022 bestond ons bedrijf 55 jaar. De grootvader (Jan van Reeuwijk) van de huidige eigenaar was monteur en begon in de jaren dertig van de vorige eeuw een fietsenzaak. Na de Tweede Wereldoorlog ontwikkelde het bedrijf zich tot motorzaak en - toen daar vraag naar ontstond - ook tot autobedrijf. In 1965 was het tijd voor uitbreiding en kocht men een stuk grond aan de Prins Alexanderlaan. Eerst kwam daar een benzinestation en in 1967 een autobedrijf. Een goed moment voor zoon Piet van Reeuwijk om op twintigjarige leeftijd bij zijn vader in de zaak te komen.

Modern bedrijf

Onder de leiding van grootvader Jan, zijn zoon Piet en vanaf 1991 kleinzoon Robert Jan breidde de zaak zich uit tot wat deze nu is: een modern bedrijf met een ruime werkplaats en een showroom en een op de bovenverdieping gelegen verkoopruimte voor occasions en klassiekers.

FIATdealer/ Italiaanse autospecialist sinds 1967: 55 jaar vertrouwen

In 1967 verwierf Autobedrijf van Reeuwijk het Fiat-dealerschap.  In 2013 is gekozen om het dealerschap te beeindigen omdat de importeur in de regio alleen wilde samenwerken met grote bedrijven. Desondanks is kennis van Italiaanse auto's nog steeds aanwezig bij de werknemers, waarvan er twee al meer dan 20 jaar bij ons werken. De kennis wordt op peil gehouden door het volgen van cursussen. De levering van(orginele) onderdelen is ook gegarandeerd.

Formule

Robert Jan, sinds 2001 directeur/eigenaar van Van Reeuwijk over de concurrentie in de autobranche. 'Ons concept om de concurrentie het hoofd te bieden is sterke klantenbinding, meedenken met onze klanten en ons verdiepen in de persoon. Ook het nakomen van afspraken staat hoog in ons vaandel. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en te houden. Ons bedrijf is met drie medewerkers klein en overzichtelijk. Momenteel hebben we geen uitbreidingsplannen, omdat onze huidige formule goed werkt. Wij kunnen nu alles goed onder controle houden en daarvan profiteren onze klanten.'