Toestemming voor cookies

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft.
Gaat u hiermee akkoord? Lees verder »


Tanken met korting

De prijzen aan de pomp bij Tango

Tanken bij Tango is altijd tanken met korting. Hoe werkt dat met de kortingen en prijzen aan de pomp? Hieronder de uitleg.

Landelijke brandstof adviesprijs

De prijzen aan de pomp hebben 2 elementen; de landelijke brandstof adviesprijs en de kortingen. De landelijke brandstof adviesprijs is opgebouwd uit veel verschillende onderdelen. Dit zijn alle kosten die we maken om de brandstof aan de pomp te kunnen aanbieden. Hierbij horen onder andere:

  • Inkoop van de brandstoffen bij de raffinaderij
  • Accijnzen
  • BTW
  • Opslag- en transportkosten

De BTW en accijnzen nemen ongeveer 60% van de pompprijs voor hun rekening. De inkoopprijzen van de brandstoffen wijzigen elke dag. Hierdoor wijzigt de landelijke brandstof adviesprijs regelmatig.

Kortingen aan de pomp

Bij Tango bieden we kwaliteitsbrandstoffen aan. Door slimme besparingen, zoals het met je bankkaart betalen aan de pomp, houden we de kosten laag. Het geld dat we hiermee besparen geven wij graag terug aan jou als klant bij Tango. Dit is de korting die wij geven op de landelijke brandstof adviesprijs.

Kortingen met de Slimme Donderdag Deal

Wij geven elke dag hoge kortingen. De kortingen zijn dus altijd op basis van de landelijke brandstof adviesprijs.

Prijzen aan de pomp

Op elke locatie zie je de pompprijs op het prijzenbord en de pomp zelf. De pomprijs is de landelijke brandstof adviesprijs per liter min de korting die ook op het prijzenbord te zien is.
 

Tango Nieuwerkerk a/d IJssel

Prins Alexanderlaan 38
2912 AM Nieuwerkerk a/d IJssel

Openingstijden

Maandag t/m zondag: 07.00 – 21.00 uur